Afrikaans eten

De Zuid-Afrikaanse braai is meer dan een barbecue. Het is een onderdeel van de Zuid-Afrikaanse cultuur.

De braai is ooit ontstaan rondom de kampvuren van de trekkers en is een traditie die van generatie op generatie overgaat. De Zuid-Afrikaanse keuken en ook de braai zijn als het land: een hele wereld in één natie. Zij zijn een vermenging van vele smaken en culturen.

Het braai-menu is dan ook even veelzijdig als de bevolking en kan een mix zijn van diverse specialiteiten,

zoals biltong, sosaties, boerenwors, steak, ribbetjies en vetkoek.

Naast de braai hebben we ook nog potjiekos (stoofpot) en bobotie (gehaktschotel) en uiteraard de bijkos (salades, brood en sauzen).

 

Als finishing touch hebben wij een authentiek Ndebele servies uit Zuid-Afrika geïmporteerd, zodat u geheel in Zuid-Afrikaanse sferen van uw braai kunt genieten.

Wilt u meer informatie over onze baie lekkere Zuid-Afrikaanse braai?

Neem vrijblijvend contact met ons op.